volg ons op facebook volg ons op twitter volg ons op linkedin

Nieuwsbrief

Geef u op voor de gratis nieuwsbrief.

Vaste kookclubs

Wilt u een eigen kookclub oprichten met een fraaie naam als ''Pommes Julienne'' of bijvoorbeeld ''Dubbeldoppen'' dan is contact opnemen met Kookatelier Joop Zwiep in Assen de meest voor de hand liggende stap.

Met uw clubgenoten, minimaal 10 en maximaal 14, kunt u in de professionele keuken van Joop leren hoe een bord mooi wordt opgemaakt met een gerecht dat met liefde voor het koksvak subtiel bereid is. Elke bijeenkomst wordt een ander vier gangen menu met verse seizoensgebonden ingrediënten en producten besproken en bereid. Dit alles met als basis de klassieke Franse keuken met wereldse invloeden en hedendaagse vernieuwingen.  

     

Joop vertelt vooraf wat moet gebeuren en treedt in de keuken alleen  “optimaliserend” op. Niet hij kookt., nee, op deze kooksessies bent u samen met uw kookvrienden(innen) de “sterren” koks! Tijdens de voorbereidingen van een vier gangen menu kunnen de leden van uw kookgroep onder het wakende en allesziende oog van leermeester Joop zelf de gerechten voorbereiden, koken en ook zelf op de borden opmaken en aan tafel serveren. Introducés (partners van de kookclubleden, vrienden, collega’s et cetera) kunnen in overleg met de clubleden altijd aanschuiven bij het diner. De kookclub heeft zo de kans om haar kookkunsten te delen met meerdere gourmands. Capaciteit van het atelier is maximaal 34 personen.

Kooksessies kunnen vijf tot tien middagen/ avonden per jaar omvatten. Tevoren wordt overlegd welke (vaste) dag daarvoor het meest geschikt is. 

De kosten zijn:
Lidmaatschap € 17,50 per les (vooraf te voldoen)
Lesavond € 40,00 per persoon (Huisaperitief - recepturen - 4 gangen menu - mineraalwater op tafel - koffie /thee na afloop). Verdere drankjes zoals wijn, bier, frisdrank et cetera zijn exclusief en worden op de avond zelf per persoon in rekening gebracht.

Ja, ik word lid van een vaste kookclub!