volg ons op facebook volg ons op twitter volg ons op linkedin

Nieuwsbrief

Geef u op voor de gratis nieuwsbrief.

Lid worden van een vaste kookclub met alleen maar kookgekken en lekkerbekken?! Dat kan...

Vele kookgekken en lekkerbekken willen het graag, maar weten niet hoe ze zich moeten aanmelden, voor een vaste kookclub. Eén keer in de maand of twee maanden lid zijn van een vaste kookclub met clubleden die u elke kookles weer ontmoet in de keuken en aan de dis. Dat is voor menigeen de ultieme sociale happening!

In de afgelopen jaren zijn er op deze manier al vele vaste kookclubs ontstaan. Joop Zwiep biedt u via deze nieuwsbrief de mogelijkheid om zich aan te melden en lid te worden van kookclub "dubbeldoppen", "La Cuisina" of  "De toffe kokkies" om maar enkele creatieve clubnamen te noemen. Stap over de drempel en betreed het heiligdom van de kok... roestvrijstalen werkbanken, professionele combi-ovens, Wusthof koksmessen, keukenmachines voor allerlei bereidingen, een warmkast voor borden et cetera. Maar ook de uitstraling van een waar eetparadijs met sfeervol gedekte tafels met bijzonder mooi glaswerk, servies, bestek en linnen.

Aarzel niet en kom een avond proefdraaien en natuurlijk proeven van al het lekkers dat u samen met de brigade "hobbykoks"  heeft bereid.

Even alles op een rijtje:

Activiteit:   Kookles bestaat uit het bereiden van een viergangenmenu
Frequentie:  1 x in de maand, zes weken of twee maanden in overleg met de groep
Wanneer:   In afwachting van de aanmeldingen nemen wij contact met u op
Prijs: € 57,50 (All-in met huisaperitief bij ontvangst, viergangen menu, recepturen, mineraalwater op tafel en koffie/thee na afloop). Wijn tijdens het koken/diner in overleg met de groep.
Aanvangstijd: 17.30 / 18.00 uur

Ja, ik word lid van een vaste kookclub!