volg ons op facebook volg ons op twitter volg ons op linkedin

Nieuwsbrief

Geef u op voor de gratis nieuwsbrief.

Viergangen Kerstophaalpakket van kookatelier Joop Zwiep

Ook dit jaar kunnen wij u weer verblijden met het Kerstophaalpakket.

"We zijn dan wel verhuisd naar Assen met ons kookatelier, maar voor mij is niets mooiers dan het bereiden van een viergangen Kerstophaalpakket tijdens de Kerstdagen, .. en dat kan ook in mijn kookatelier in Assen!"

Voor u geen vervelende hersenspinsels van “wat gaan we maken?” Geen vermoeiende inkoop meer en gesjouw uit de supermarkt met karrenvolle boodschappen en uiteraard ook geen urenlange voorbereidingen meer. Dus ook dit jaar kunt u het kerstdiner voor u zelf weer een stuk eenvoudiger maken door gebruik te maken van het viergangen “Kerstophaalpakket” uit de professionele keuken van Joop.

Een met zorg en liefde bereid schitterend kerstdiner dat u thuis alleen nog maar hoeft “af te maken”. We beginnen weer met een “mondvermaakje” of te wel een hapje voor bij het aperitief, om daarna met behulp van een duidelijk omschreven handleiding de gerechten op te warmen in uw eigen keuken. De presentatie heb ik omschreven in mijn handleiding maar eigen initiatief en creativiteit is altijd welkom … op de borden of zoals u wenst op schalen.

Navraag aan diverse personen die in het verleden gebruik hebben gemaakt van het Kerstophaalpakket kan ik u garanderen dat u niet meer dan één uur in de keuken hoeft te staan. Vooraf en tussen de gangen door kunt u dan aan de kerstdis meer gezelligheid bieden aan uw gasten. Samen met familie en vrienden ontspannen en lekker genieten van een overheerlijk viergangen kerstdiner.

Het vier gangen “Kerstophaalpakket” 2017 bestaat uit:

Amuse gueule:
Quiche van Lady’s Blue geitenkaas en walnoten met vijgenchutney
*
Terrine van ossenstaart, mousse van eendenlever en bavette van Angus beef geserveerd met mousseline van gebakken uien en kruidnagel
*
Gerookte zalm met dun gesneden portobello, puree van aardpeer en truffelsaus
*
Wild zwijn nekvlees sappig gestoofd in een kruidensaus, aardappelgratin, rode kool met steranijs en kaneel geserveerd met frisse appel-rozijnencompote
*
Luchtige chocolade-griesmeelmousse, gekaramelliseerde ananas met vanille-kardemomsaus en chocolade versiersel


De prijs van het “Kerstophaalpakket” bedraagt € 41,50 p.p

Ook is er de mogelijkheid om geselecteerde kwaliteitswijnen te bestellen via het kookatelier. Twee sprankelende aperitief wijnen en vijf heerlijke wijnen die uitstekend combineren bij de vier gerechten van het kerstdiner. En voor wie nog iets lekkers wil voor bij de koffie hebben we nog “Hemel op Aarde”. Een vloeibare kersenbonbon met 24% alcohol.


•    (Mousserend) Prosecco di Valdobbiadene  Brut/ Sorelle Bronca / Veneto à € 19,50
•    (Mousserend) Champagne Blanc de Blanc Grand Cru / Michel Genet à € 47,50
•    (Wit)  Verdejo ‘Tresolmes Lias’, Bodegas Garciarevalo, Rueda à € 10,50
•    (Wit) Pouilly-Fuissé Vieilles Vignes, Domaine Guerrin, Rhône à € 19,50
•    (Rood)  Bodega Iniesta, Tempranilla/Syrah, Castilla La Mancha à € 10,50
•    (Rood) Cabernet Sauvignon ‘Bellotto’, Vina Leyda, Chili à € 19,50
•    (Dessert) Pacherenc du Vic-Bilh Doux (50 cl) – Château Laffitte-Teston à € 17,90
•    (Digestief) Hemel op Aarde Kerstlikeur (50 cl.) / A. van Wees à € 18,00


U kunt uw bestelling telefonisch (0591 - 371857 Zweeloo) of per e-mail info@kookatelierjoopzwiep.nl aan ons kenbaar maken. Tot uiterlijk woensdag 20 december kunt u bestellen! Het pakket is af te halen op zondag 24 december in mijn kookatelier in Assen aan de Balkengracht 12A. We zijn dan geopend van 11.00 uur tot 16.30 uur.     

Uw bestelling is alleen geldig door ons via de mail of telefonisch bevestigd.