Pagina wordt geladen ...

Condities 

* Minimaal 10 personen voor kook workshops voor groepen en diners voor gezelschappen. Bij minder aantal personen rekenen wij het basis groepstarief van € 625,00 (vier gangen menu) of € 725,00 (vijf gangen menu).

* Reserveringen voor groepen kunnen 5 dagen voor aanvang van de kooksessie of diners voor gezelschappen kosteloos geannuleerd worden. Indien geannuleerd binnen 0 en 4 dagen, wordt 50% van de menuprijs keer het aantal personen in rekening gebracht.

*De rekening kan na afloop cash of per pin voldaan worden. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij u de rekening toesturen. Wij accepteren geen creditcards.

*Kookatelier Joop Zwiep stelt zich niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade aan uw persoonlijke eigendommen of voor lichamelijk letsel tijdens het volgen van de kooklessen. 

* Kookatelier Joop Zwiep heeft op zijn internetsite links opgenomen naar andere internetsites die mogelijk interessant of informatief voor de bezoeker kunnen zijn. Dergelijke links zijn louter informatief. Kookatelier Joop Zwiep is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite waarnaar wordt verwezen of het gebruik ervan.

*Financiële gegevens Kookatelier Joop Zwiep:

IBAN: NL43ABNA0441754082
BIC: ABNANL2A
Inschrijving KvK Meppel NR: 04033524
BTW-Nummer: 8046.66.374.B.01

sitemap | contact | webapplicatie dotsolutions