Pagina wordt geladen ...

Viergangen kerstmenu in het Kerstophaalpakket van kookatelier Joop Zwiep

Ook dit jaar kunnen wij u weer verblijden met het “Kerstophaalpakket”. Voor mij is niets mooier dan het bereiden van een viergangen Kerstophaalpakket tijdens de Kerstdagen, .. en dus ook dit jaar weer in mijn kookatelier in Assen!

Voor u geen vervelende hersenspinsels van “wat gaan we maken?” Geen vermoeiende inkoop meer en gesjouw met boodschappen en uiteraard ook geen urenlange voorbereidingen meer. Dus ook dit jaar kunt u het kerstdiner voor u zelf weer een stuk eenvoudiger maken door gebruik te maken van het viergangen “Kerstophaalpakket” uit de professionele keuken van Joop.

Een met zorg en liefde bereid schitterend kerstdiner dat u thuis alleen nog maar hoeft “af te maken”. We beginnen weer met een “mondvermaakje” of te wel een hapje voor bij het aperitief, om daarna met behulp van een duidelijk omschreven handleiding de gerechten op te warmen in uw eigen keuken. De presentatie heb ik omschreven in mijn handleiding maar eigen initiatief en creativiteit is altijd welkom … op de borden of zoals u wenst op schalen.

Navraag aan diverse personen die in het verleden gebruik hebben gemaakt van het “Kerstophaalpakket” kan ik u garanderen dat u niet meer dan één uur in de keuken hoeft te staan. Vooraf en tussen de gangen door kunt u dan aan de kerstdis meer gezelligheid bieden aan uw gasten. Samen met familie en/of vrienden ontspannen en lekker genieten van een overheerlijk kerstdiner.

Het vier gangen “Kerstophaalpakket” 2019 bestaat uit:

Amuse gueule: Kroketje van Hollandse garnalen met truffelmayonaise (wel een oliepan - 190 graden Celsius - of frituur of airfryer aanwezig!)
*
Gerookte Schotse zalm met salade van gegrilleerde scampi en venkel met vinaigrette van kummel en dille
*
Kantonese tomatensoep met citroengras, gemarineerde kalkoenfilet en bosuitjes
*
Stoofpotje van edelhert met vijf specerijenjus, stamppotje van waterkers met Dyon mosterd, gemengde seizoensgroenten en abrikozen-appelcompôte
*
Luchtige chocolade-griesmeelmousse, gekaramelliseerde ananas met vanille-kardemomsaus en feestelijke garnering

De prijs van het “Kerstophaalpakket” bedraagt € 42,50 p.p.
Ook is er de mogelijkheid om geselecteerde kwaliteitswijnen te bestellen via het kookatelier. Twee sprankelende aperitief wijnen en vijf heerlijke wijnen die uitstekend combineren bij de vier gerechten van het kerstdiner. En voor wie nog iets lekkers wil voor bij de koffie hebben we nog “Hemel op Aarde”. Een vloeibare kersenbonbon met 24% alcohol.


•    (Mousserend) Prosecco di Valdobbiadene  Brut/ Sorelle Bronca / Veneto à € 19,50
•    (Mousserend) Champagne Parcelle de Montre-Cul Brut / Delot à € 39,50
•    (Wit)  Sauvignon Blanc, Domaine La Colombette, Pays d’Herault à € 12,50
•    (Wit) Saint Peyre Chardonnay, Languedoc à € 13,50
•    Rood) Tutunjian single vineyard Cabernet Sauvignon, Chili à € 14,50
•    (Rood) Passo del Sud ‘Appasimento‘, Puglia à € 12,50
•    (Dessert) Rietvallei Rooi Muscatel, Zuid-Afrika à € 13,50
•    (Digestief) Hemel op Aarde Kerstlikeur (50 cl.) / A. van Wees à € 19,50


U kunt uw bestelling telefonisch (0591 - 371857 Zweeloo of 0592 – 601535 Assen) of per e-mail info@kookatelierjoopzwiep.nl aan ons kenbaar maken. Tot uiterlijk vrijdag 20 december kunt u bestellen! Het pakket is af te halen op dinsdag 24 december in mijn kookatelier in Assen aan de Balkengracht 12A. We zijn dan geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.      
Uw bestelling is alleen geldig door ons via de mail of telefonisch bevestigd.

Om uit te printen:

Graag voor  …   personen een “Kerstophaalpakket. Ik kom het ophalen om ongeveer ………. uur.

Tevens wil ik graag bestellen:
•    .. fl.(Mousserend) Prosecco di Valdobbiadene  Brut/ Sorelle Bronca / Veneto à € 19,50
•    .. fl.(Mousserend) Champagne Parcelle de Montre-Cul Brut / Delot à € 39,50
•    .. fl.(Wit)  Sauvignon Blanc, Domaine La Colombette, Pays d’Herault à € 12,50
•    .. fl.(Wit) Saint Peyre Chardonnay, Languedoc à € 13,50
•    .. fl.Rood) Tutunjian single vineyard Cabernet Sauvignon, Chili à € 14,50
•    .. fl.(Rood) Passo del Sud ‘Appasimento‘, Puglia à € 12,50
•    .. fl.(Dessert) Rietvallei Rooi Muscatel, Zuid-Afrika à € 13,50
•    .. fl.(Digestief) Hemel op Aarde Kerstlikeur (50 cl.) / A. van Wees à € 19,50


Naam: …………………………………………………..
Adres: …………………………………………………..
Plaats: …………………………………………………..
Tel: …………………………………………………..
Email:  ……………………………………………………
Handtekening: ………………………………  
________________________________________
Ria en Joop Zwiep wensen u allen gezellige en feestelijke Kerstdagen toe!
info@kookatelierjoopzwiep.nl

sitemap | contact | zoekmachine marketing dotsolutions