Pagina wordt geladen ...

 

Beste Kookvrienden,

Bericht van Arnold en Kees

”Deze coronacrisis heeft op ieder van ons effect. Bij de één zal het meer het karakter van hinder hebben, bij een ander een heviger invloed in economisch en emotioneel opzicht. Het gemis van een gezamenlijke kookavond valt daarbij in het niet. Toch moesten wij aan Joop en zijn kookatelier denken. Veel van jullie zijn ondernemer (geweest) en zullen zijn dilemma’s snappen. Daarom hebben wij een idee bedacht om een beetje plezier in onze huizen te toveren en tegelijk Joop te ondersteunen. Misschien kan het zelfs bij meer kookclubs en kookgekken navolging vinden. Achterliggende gedachte is om toch een kookavond met ingrediënten en receptuur van Joop te organiseren, maar dan bij ieder thuis. De uitdaging is om voor jezelf, partner en eventueel de kinderen een heerlijke ‘Joopse’ maaltijd te bereiden.
Groet, Arnold en Kees”

In navolging van de “Joopse” maaltijd van het weekend van 18 en 19 april bied ik de aankomende weken elk weekend mijn kookcursisten van al mijn kookclubs en vele andere "kookgekken" een LekkerThuisKokenPakket aan. Bestaande uit een voor- en hoofdgerecht. Een kookpakket met verse ingrediënten dat m.b.v. duidelijke recepturen en uitleg thuis te bereiden is door jullie voor jullie lekkerbekken thuis. Tevens bevat het LekkerThuisKokenPakket nog een heerlijke bijpassende wijn voor bij één van de gerechten.

MENU week 22 (Pinksterweekend)

Gebakken scampi’s met meloen, sugar snaps en dragon, vinaigrette van kerrie uit Ruinerwold en PX Sherry

*

Gebraden kwartel met paddenstoelenrisotto, groene asperges en saus met sjalotten en knoflook

 

Even de feiten over het LekkerThuisKokenPakket op een rijtje:

  • Het LTKPakket bestaat uit verse ingrediënten voor een voor- en hoofdgerecht en een fles wijn.
  • Tevens bevat het LTKPakket de recepturen, uitleg over de recepturen en een kort verhaaltje over de bijpassende wijn.
  • Het LTKPakket is elke week te bestellen tot en met donderdag en je kunt telefonisch (0591 371857 of 0592 601535) of per e-mail info@kookatelierjoopzwiep.nl bestellen. Alle bestellingen worden door ons via de mail of telefonisch bevestigd.
  • Wij vinden het wenselijk om vooraf te betalen. Ria stuurt via de mail jullie een factuur zodat er geen enkel betaalcontact is bij het afhalen van het LTKPakket.
  • Het LTKPakket is af te halen bij het kookatelier in Assen op zaterdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Vanzelfsprekend contactloos en met de wettelijke beperkingen tot elkaar benaderen.
  • Het menu staat vanaf maandag op de website https://www.kookatelierjoopzwiep.nl/nieuws/lekkerthuiskokenpakket.
  • Wat niet in het LTKPakket wordt meegeleverd is: peper, zout, ei, mosterd, bloem, olijfolie om te bakken, ui en suiker.
  • Het LTKPakket is voor twee personen (mag ook meer natuurlijk) en de prijs is € 62,50 per LTKpakket.
  • Dit LekkerThuisKokenPakket van week 22 is de laatste in de serie van de corona lockdown. Vanaf 1 juni gaan wij weer open met ons kookatelier en gaan wij ons weer richten op het geven van kookworkshops.

Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen weken gebruik hebben gemaakt van het LTKPakket. Voor ons was het een gevoel van een klein beetje "reuring" en het gaf natuurlijk ook iets financiele ruimte voor de toekomst.

Tot gauw in het kookatelier!

Joop & Ria Zwiep

Veel kook- en eetplezier!

sitemap | contact | webdesign dotsolutions