Pagina wordt geladen ...

Mijn kookpassie en het corona virus … een niet gastvrije en financieel noodlottige combinatie!

Om zo goed mogelijk om te gaan met het Corona-virus, blijven wij allen zo veel als het kan thuis en zijn restaurants en cafés gesloten. Dit is een enorme domper voor de horeca ondernemers. De inkomsten zijn per direct voor vele ondernemers met 100% gedaald en dus een serieuze bedreiging. Kunt u zich er iets bij voorstellen dat u geen tafeltje meer kunt reserveren in uw favoriete restaurant? Of dat uw wekelijkse kopje koffie, biertje, glaasje wijn met vriend(in) in jullie favoriete kroeg er niet meer is. Nee, dat is eigenlijk niet voor te stellen.

In tijden van crisis staan we samen sterk: betaal nu, geniet later.

Wilt u dit ergste scenario voorkomen help ons dan. Maak dan gebruik van een uitgesteld diner. In mijn situatie betekent dat bij u thuis koken "Chefs Table Thuis". Ja, u leest het goed, ik kom graag bij u koken in uw eigen keuken voor u en uw gasten. Mooie (h)eerlijke gerechten op uw eigen eettafel in uw eigen woonkamer. Ik bied mijn kookkunsten "Chefs Table Thuis" aan voor in de late lente, zomer, najaar en winter van dit jaar en ook in 2021. Alles natuurlijk in goed gezamelijk overleg.
Voor een zesgangenmenu met Champagne, wijnarrangement, amuses en friandises voor bij de koffie/thee vanaf acht personen vraag ik normaal € 110,00 per persoon, maar in deze corona tijden voor € 95,00 per persoon All-in (incl. BTW). Vanaf 16 personen kom ik graag voor u koken voor € 90,00 per persoon.

Steek de gastronomie een hart onder de riem!  Samen houden wij de horeca in stand en betalen nu, echter genieten doen we noodgedwongen later.

Cheques "Chefs Table Thuis" zijn te bestellen via ons mailadres info@kookatelierjoopzwiep.nl of via telefoon 0592 – 601535 of 0591 -371857.
Deze speciale actie geldt tot 31 juli 2020.

Blijf vooral gezond en let goed op uzelf en uw omgeving.

Graag tot ziens!
Joop Zwiep

sitemap | contact | hosting dotsolutions