Pagina wordt geladen ...

Twee keer per jaar kook ik samen met Adje en haar gasten tijdens de Wine&Food Reis in Montegiove, Umbrië. Tradionele en "eigenwijze Joops" gerechten met super verse Italiaanse producten. Altijd een culinair feestje en dus vandaar ook deze mededeling/oproep. Adje Middelbeek is uniek, krachtig en creatief. Een Nederlandse vrouw die 15 jaar geleden uit Nerdeland vertrok en nu met haar boek "TRUFFELS als HAGELSLAG" graag ervaringen met haar Itailaanse vrienden met ons wil delen.

 

TRUFFELS als HAGELSLAG, een kook-en verhalenboek waar eten en vriendschap elkaar ontmoeten

Truffels als Hagelslag – een kook- en verhalenboek waar eten, liefde en vriendschap elkaar ontmoeten in de keukens van Adje en haar vrienden in Umbrië. Misschien heb je het weleens gezien, een Italiaanse peuter die na een paar hapjes pasta opeens met zijn wijsvinger in zijn wang prikt en deze twee keer heen en weer draait terwijl hij luidkeels “che buono” zegt, wat lekker!!! En die liefde voor eten wordt alleen maar sterker naarmate hij opgroeit. Die grote passie voor eten is wat Adje met de Italianen verbindt. Na bijna vijftien jaar in Umbrië, het pure hart van Italië, te leven schreef Adje Middelbeek een kook-en verhalenboek "Truffels als Hagelslag"
Met authentieke verhalen en recepten van mijn Italiaanse vrienden en dat is niet alles, er staan ook ruim 70 recepten van haarzelf in het boek, onder andere van aperitiefjes, voorgerechten, soepen, pasta’s, groenten, hoofdgerechten, truffels en natuurlijk van taartjes en toetjes en likeuren.
Ik kies ervoor om het boek in eigen beheer uit te geven, wat betekent dat er een prijskaartje aan hangt. De kosten voor redactie, vormgeving en drukwerk moeten worden gedekt, en daarom zoek ik funding voor een goede start. Via crowdfunding hoop ik dit te realiseren.
Dit boek is niet zomaar een receptenboek, maar een uitnodiging om mee te reizen door de ongerepte natuur van Umbrië, te proeven van authentieke gerechten en kennis te maken met de mensen achter de smaken. Een mooi (kerst)cadeau voor Italië-liefhebbers, culinaire avonturiers of gewoon voor jezelf, om even weg te dromen.

Wat kun je verwachten?
•    Heerlijke Umbrische recepten die je zintuigen prikkelen
•    En dat is niet alles, er staan ook ruim 70 recepten van mijzelf in het boek, onder andere van aperitiefjes, voorgerechten, soepen, pasta’s, groenten, hoofdgerechten, truffels en natuurlijk van taartjes en toetjes en likeuren.
•    Persoonlijke verhalen van de kleurrijke inwoners van Umbrië
•    Prachtige fotografie van de gerechten én het landschap

Wil jij deel uitmaken van dit avontuur? Klik hier naar de Crowdfund Campagne
Dank je wel voor je tijd en steun!
Hartelijke groet, Adje Middelbeek
link Crowdfunding. https://www.voordekunst.nl/projecten/18899

 

sitemap | contact | websites Webba