Pagina wordt geladen ...

Ook dit jaar kunnen wij u weer verblijden met het “Kerstophaalpakket”. Juist nu, in huiselijke kring zal het Kerstophaalpakket een enorme uitkomst zijn in deze tijd van vele beperkingen vanwege Covid-19.

Voor u geen vervelende hersenspinsels van “wat gaan we maken?” Geen vermoeiende inkoop meer en gesjouw met boodschappen en uiteraard ook geen urenlange voorbereidingen meer. Dus ook dit jaar kunt u het kerstdiner voor u zelf weer een stuk eenvoudiger maken door gebruik te maken van het viergangen “Kerstophaalpakket” uit de professionele keuken van Joop.

Een met zorg en liefde bereid heerlijk kerstdiner dat u thuis alleen nog maar hoeft “af te maken”. We beginnen met een “mondvermaakje” of te wel een hapje voor bij het aperitief, om daarna met behulp van een duidelijk omschreven handleiding de gerechten op te warmen in uw eigen keuken. Ook de presentatie heb ik omschreven in mijn handleiding en natuurlijk is eigen initiatief van harte welkom met bijvoorbeeld toevoegingen zoals roomijs en/of slagroom bij het dessert. Lekkere roomboter of olijfolie bij het stokbrood of zelf gemaakte menukaartjes en bijzonder servies en glaswerk.

Navraag aan diverse personen die in het verleden gebruik hebben gemaakt van het “Kerstophaalpakket” kan ik u garanderen dat u niet meer dan één uur in de keuken hoeft te staan. Vooraf en tussen de gangen door kunt u dan aan de kerstdis meer gezelligheid bieden aan uw gasten. Samen met familie en/of vrienden ontspannen en lekker genieten van een overheerlijk kerstdiner.

Het vier gangen “Kerstophaalpakket” 2021 bestaat uit:

Amuse gueule:
“Rolletje” van zachte geitenkaas en Serrano ham met rode biet en truffel
*
Carpaccio van gerookte hertenbiefstuk, zuurkool/peterseliewortel salade met pompoenpitten en groene kruidenmayonaise
*
Licht gebonden soep van bataat met twee soorten Franse mosterd en gemarineerde scampi
*
Langzaam gegaarde tamme eendenbout in paddenstoelensaus met stamppotje van spruitjes en waterkers, gestoofde rode uien en peren-rozijnencompote met kardemom
*
Pannacotta van karamel “dulce de leche” met Amarene kersen, kumquats en amandel kletskop

De prijs van het “Kerstophaalpakket” bedraagt € 43,50 p.p.

Ook is er de mogelijkheid om geselecteerde kwaliteitswijnen te bestellen. Twee sprankelende aperitief wijnen en vijf heerlijke wijnen die uitstekend combineren bij de vier gerechten van het kerstdiner. En voor wie nog iets lekkers wil voor bij de koffie hebben we nog “Hemel op Aarde”. Een vloeibare kersenbonbon met 24% alcohol.

•    (Mousserend) Prosecco di Valdobbiadene  Brut, Sorelle Bronca, Veneto à € 19,50
•    (Mousserend) Champagne “Parcelle de Montre-Cul” Brut, Delot à € 39,50
•    (Wit) Viognier CSB, Domaine Haut de Mourier, Pays d’Oc à € 12,50
•    (Wit) Pinot Grigio “Gregoris”, Fattori, Veneto à € 10,50
•    (Rood)  Chianti Classico, Castelli di Raddo, Toscane à € 17,50
•    (Rood)  Tempranillo/Cabernet, Bodegas Parato, Penedes à € 15,00
•    (Dessert) Moscatel Dulce (50 cl.), Bodegas Camilo Castilla, Navarra à € 13,50
•    (Digestief) Hemel op Aarde Kerstlikeur (50 cl.) / A. van Wees à € 22,00


U kunt uw bestelling telefonisch 0592 – 601535 kookatelier Assen of mobiel 06 27075492 of per e-mail info@kookatelierjoopzwiep.nl aan ons kenbaar maken.
Tot uiterlijk maandag 20 december kunt u bestellen! Het pakket is af te halen op vrijdag 24 december in ons kookatelier in Assen aan de Balkengracht 12A. We zijn dan geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur.
Uw bestelling is alleen geldig door ons via de mail of telefonisch bevestigd.

Ria en Joop Zwiep wensen u allen gezellige en feestelijke Kerstdagen toe!

sitemap | contact | websites Webba