Pagina wordt geladen ...

 

Viergangen kerstmenu in het Kerstophaalpakket van

kookatelier Joop Zwiep

Ondanks alle corona beperkingen willen we ook dit jaar u graag weer verblijden met het “Kerstophaalpakket”. Juist nu, in huiselijke kring zal het Kerstophaalpakket een enorme uitkomst zijn in deze tijd van "het niet uit eten gaan". Voor mij is er niets mooier dan het bereiden van een viergangen Kerstophaalpakket tijdens de Kerstdagen en dat zal in dit corona jaar ons nog meer motivatie geven om er iets extra's van te maken.

Voor u geen vervelende hersenspinsels van “wat gaan we maken?” Geen vermoeiende inkoop meer en gesjouw met boodschappen en uiteraard ook geen urenlange voorbereidingen meer. Dus ook dit jaar kunt u het kerstdiner voor u zelf weer een stuk eenvoudiger maken door gebruik te maken van het viergangen “Kerstophaalpakket” uit de professionele keuken van Joop.

Een met zorg en liefde bereid schitterend kerstdiner dat u thuis alleen nog maar hoeft “af te maken”. We beginnen weer met een “mondvermaakje” of te wel een hapje voor bij het aperitief, om daarna met behulp van een duidelijk omschreven handleiding de gerechten op te warmen in uw eigen keuken. De presentatie heb ik omschreven in mijn handleiding maar eigen initiatief en creativiteit is altijd welkom om de bordjes of schalen mooi en feestelijk op te maken.

Navraag aan diverse personen die in het verleden gebruik hebben gemaakt van het “Kerstophaalpakket” kan ik u garanderen dat u niet meer dan één uur in de keuken hoeft te staan. Vooraf en tussen de gangen door kunt u dan aan de kerstdis meer gezelligheid bieden aan uw gasten. Samen met familie en/of vrienden ontspannen en lekker genieten van een overheerlijk kerstdiner.

Het vier gangen “Kerstophaalpakket” 2020 bestaat uit:

Amuse gueule: Sashimi van Schotse zalm met ponzu en gemarineerde gember
*
Terrine van ossenstaart en gerookte runderlende met gekonfijte ganzenlever in kruidengelei geserveerd met een mousseline van gebakken uien met kruidnagel
*
Licht gebonden soep van pastinaak en prei met gegrilleerde King crab en Serrano ham
*
Gestoofde fazantendijtjes in bospaddenstoelensaus, stamppotje van rucola, groene asperges en gebakken witlof met tutti frutti
*
Griesmeelmousse met kardemom en vanille met Gieser Wildeman peertje gegaard in zwarte bessenwijn, steranijs en kaneel geserveerd met pinda-chocolade “rotsjes”

De prijs van het “Kerstophaalpakket” bedraagt € 43,50 p.p.

Ook is er de mogelijkheid om geselecteerde kwaliteitswijnen te bestellen via het kookatelier. Twee sprankelende aperitief wijnen en vijf heerlijke wijnen die uitstekend combineren bij de vier gerechten van het kerstdiner. En voor wie nog iets lekkers wil voor bij de koffie hebben we nog “Hemel op Aarde”. Een vloeibare kersenbonbon met 24% alcohol.


•    (Mousserend) Prosecco di Valdobbiadene  Brut/ Sorelle Bronca / Veneto à € 19,50
•    (Mousserend) Champagne Delot « Parcelle de Montre-Cul » Brut à € 39,50
•    (Wit)  Binz & Bratt Riesling - Gewürztraminer, Rheinhessen à € 14,50
•    (Wit) Diemersdal Sauvignon Blanc - Cape Town Zuid -Afrika à € 14,50
•    (Rood)  Passo del Sud, Puglia à € 12,50
•    (Rood) Tutunjian Single Vineyard - Cabernet Sauvignon, Chili à € 15,00
•    (Dessert) Moscatel Dulce (50 cl.), Bodegas Camilo Castilla, Navarra à € 11,50
•    (Digestief) Hemel op Aarde Kerstlikeur (50 cl.) / A. van Wees à € 22,00

 

U kunt uw bestelling telefonisch 0592 – 601535 kookatelier Assen

of mobiel 06 27075492

of per e-mail info@kookatelierjoopzwiep.nl aan ons kenbaar maken.

Tot uiterlijk zondag 20 december kunt u bestellen! Het pakket is af te halen op donderdag 24 december in mijn kookatelier in Assen aan de Balkengracht 12A. We zijn dan geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.      

Uw bestelling is alleen geldig door ons via de mail of telefonisch bevestigd.
 

Ria en Joop Zwiep wensen u allen gezellige en feestelijke Kerstdagen toe!


 
 

 

sitemap | contact | ontwerp dotsolutions