Pagina wordt geladen ...

Ook dit jaar kunnen wij u weer verblijden met het “Kerstophaalpakket”. We zitten dan alweer ruim een jaar in Assen, maar voor mij is niets mooiers dan het bereiden van een viergangen Kerstophaalpakket tijdens de Kerstdagen en dus ook dit jaar weer in mijn kookatelier in Assen!

Voor u geen vervelende hersenspinsels van “wat gaan we maken?” Geen vermoeiende inkoop meer en gesjouw met boodschappen en uiteraard ook geen urenlange voorbereidingen meer. Dus ook dit jaar kunt u het kerstdiner voor u zelf weer een stuk eenvoudiger maken door gebruik te maken van het viergangen “Kerstophaalpakket” uit de professionele keuken van Joop.

Een met zorg en liefde bereid schitterend kerstdiner dat u thuis alleen nog maar hoeft “af te maken”. We beginnen weer met een “mondvermaakje” of te wel een hapje voor bij het aperitief, om daarna met behulp van een duidelijk omschreven handleiding de gerechten op te warmen in uw eigen keuken. De presentatie heb ik omschreven in mijn handleiding maar eigen initiatief en creativiteit is altijd welkom … op de borden of zoals u wenst op schalen.

Navraag aan diverse personen die in het verleden gebruik hebben gemaakt van het “Kerstophaalpakket” kan ik u garanderen dat u niet meer dan één uur in de keuken hoeft te staan. Vooraf en tussen de gangen door kunt u dan aan de kerstdis meer gezelligheid bieden aan uw gasten. Samen met familie en/of vrienden ontspannen en lekker genieten van een overheerlijk kerstdiner.

Het vier gangen “Kerstophaalpakket” 2018 bestaat uit:

Amuse gueule: Authentiek Italiaans brood met olijven/kappertjes tapenade
*
Rolletje van mousse van gerookte makreel en gemarineerde zalm met “Spaanse” zuurkoolsalade geserveerd met sinaasappel-saffraanvinaigrette
*
Licht gebonden soep van paddenstoelen en wild gevogelte met groene asperges en gedroogde wildzwijnsham
*
Tamme konijnenbout sappig gestoofd in een kruidensaus geserveerd met hete bliksem, rode kool met kardemom en kaneel geserveerd met tutti frutti salade
*
Bavarois van bitterkoekjes met vijgen gekookt in Banyuls wijn, Amarene kersen en kletskopje van hazelnoten

   

De prijs van het “Kerstophaalpakket” bedraagt € 41,50 p.p.
Ook is er de mogelijkheid om geselecteerde kwaliteitswijnen te bestellen via het kookatelier. Twee sprankelende aperitief wijnen en vijf heerlijke wijnen die uitstekend combineren bij de vier gerechten van het kerstdiner. En voor wie nog iets lekkers wil voor bij de koffie hebben we nog “Hemel op Aarde”. Een vloeibare kersenbonbon met 24% alcohol.
•    (Mousserend) Prosecco di Valdobbiadene  Brut/ Sorelle Bronca / Veneto à € 22,50
•    (Mousserend) Champagne Blanc de Blanc / Delot à € 42,50
•    (Wit)  Verdejo ‘Tresolmes Lias’, Bodegas Garciarevalo, Rueda à € 13,50
•    (Wit) Ulls de Mel Vi Xarel.lo Vino Naturel, Penedes à € 17,50
•    Rood)  Montsant Les Les Taules de flor en flor, Montsant à € 13,50
•    (Rood) Mas de Libian ‘Bout d’Zan’, Domaine Thibon,  Rhône à € 16,00
•    (Dessert) Moscatel Dulce, Bodegas Camilo Castilla, Navarra à € 18,95
•    (Digestief) Hemel op Aarde Kerstlikeur (50 cl.) / A. van Wees à € 19,00

U kunt uw bestelling telefonisch (0591 - 371857 Zweeloo of 0592 – 601535 Assen) of per e-mail info@kookatelierjoopzwiep.nl aan ons kenbaar maken. Tot uiterlijk donderdag 20 december kunt u bestellen! Het pakket is af te halen op maandag 24 december in mijn kookatelier in Assen aan de Balkengracht 12A. We zijn dan geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.      
Uw bestelling is alleen geldig door ons via de mail of telefonisch bevestigd.
________________________________________
Graag voor  …   personen een “Kerstophaalpakket. Ik kom het ophalen om ongeveer ………. uur.
Tevens wil ik graag bestellen:
•    (Mousserend) Prosecco di Valdobbiadene  Brut/ Sorelle Bronca / Veneto à € 22,50
•    (Mousserend) Champagne Blanc de Blanc / Delot à € 42,50
•    (Wit)  Verdejo ‘Tresolmes Lias’, Bodegas Garciarevalo, Rueda à € 13,50
•    (Wit) Ulls de Mel Vi Xarel.lo Vino Naturel, Penedes à € 17,50
•    Rood)  Montsant Les Les Taules de flor en flor, Montsant à € 13,50
•    (Rood) Mas de Libian ‘Bout d’Zan’, Domaine Thibon,  Rhône à € 16,00
•    (Dessert) Moscatel Dulce, Bodegas Camilo Castilla, Navarra à € 18,95
•    (Digestief) Hemel op Aarde Kerstlikeur (50 cl.) / A. van Wees à € 19,00

Naam: …………………………………………………..
Adres: …………………………………………………..
Plaats: …………………………………………………..
Tel: …………………………………………………..
Email:  ……………………………………………………
________________________________________
Ria en Joop Zwiep wensen u allen gezellige en feestelijke Kerstdagen toe!

sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions