Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop

Maandag 22 september

Surf & Turf

De naam "Surf & Turf" is afkomstig van het begrip "surf" dat verwijst naar de oceaan en "turf" dat graszode betekent. De vroegst bekende vermelding stamt uit 1961, uit de Los Angeles Times. Surf & Turf werd in de jaren zestig en zeventig vaak beschouwd als symbool voor de keuken van de Amerikaanse middenklasse, door wie het eten van kreeft en biefstuk als statusverhogend werd beschouwd. Wij gaan deze kookworkshop dan ook gebruik maken van recepturen met vlees in combinatie met vis, schaal- en schelpdieren. Het wordt zeker een heel bijzondere kookworkshop die we gaan afsluiten met een dessert waarin groente verwerkt is. Wordt weer leerzaam en gezellig!

Maandag 1 december

Wild, wilder, wildst

Binnenkort mer informatie hierover

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 99,50 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement (vier wijnen), koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg omstreeks 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | websites Webba