Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop:

Maandag 27 juli

De zilveren lepel - De Italiaanse keukenbijbel

In Italië is eten een serieuze zaak en is koken en eten onlosmakelijk verbonden met de Italiaanse cultuur en weerspiegelen de geschiedenis en tradities van het land. De zilveren lepel is een culinaire bestseller met meer dan 1 miljoen verkochte kookboeken. Een aantal recepten uit dit boek gaven mij veel inspiratie voor nieuwe en bijzondere gerechten met een extra vernuftig smaakje van mijzelf erbij. We gaan het in de praktijk brengen tijdens deze thema kookworkshop in de vorm van een Italiaans viergangenmenu. Tipje van de sluier ... het dessert wordt een overheerlijke authentieke Italiaanse semifreddo. De rest van het menu blijft een verrassing.

 

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 89,00 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement, koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | hosting dotsolutions