Thema kookworkshops
Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop
Woensdag 11 juni
De Italiaanse keuken en verse kruiden
Twee keer per jaar reis ik naar Adje Middelbeek in Montegiove (Umbrië) om daar kookworkshops te verzorgen. Dit doe ik al negen jaar en tijdens deze prachtige reizen kom ik veel tegen op culinair gebied. We gaan dan ook tijdens deze bijzondere thema kookworkshop samen de Italiaanse keuken ontdekken met zijn heerlijke kruiden. Denk natuurlijk aan het koningskruid basilicum, maar ook rozemarijn, oregano en salie. Alles in combinatie met heerlijk groenten, vis, schelpdieren en een mooi stuk rundvlees met lardo di Collonata. De afsluiting wordt echt een oer Italiaanse dolci.
Vrijdag 11 juli
Surf & Turf
Vlees combineren met vis, schaal- en schelpdieren. Binnenkort meer informatie hierover
Woensdag 27 augustus
De vegetarische keuken van Joop Zwiep
Mijn gerechten zonder vlees, vis et cetera. Binnenkort meer informatie hierover
Schrijf u nu in!
Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!
De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 99,50 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement (vier wijnen), koffie of thee na afloop.
De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg omstreeks 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.