Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop

Maandag 1 december

Wild, wilder, wildst

November en december zijn de jacht op wild maanden met een ruim aanbod van haas, ree, hert, zwijn, duif, gans, fazant, eend en patrijs. Net als voorgaande jaren gaan we uit deze wild opbrengst een mooi vier gangen menu bereiden met verschillende bereiding technieken in combinatie met groenten, meelspijzen en sauzen. Ook de inkoop, het garingsproces, het uitbenen en fileren gaan we tijdens deze kookworkshop veel aandacht aan geven. We sluiten af met een omgekeerd dessert?! Al jarenlang is dit de meest geWILDE thema kookworkshop van het jaar en reserveer wel ruim van te voren, om teleurstellingen te voorkomen.

 

Vrijdag 16 januari

Vader/moeder met dochter/zoon

Binnenkort meer informatie hierover.

 

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 105,00 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement (vier wijnen), koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg omstreeks 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | websites Webba