Thema kookworkshops
Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop
Woensdag 6 december
Wild, wilder, wildst!
Alweer de zoveelste editie van koken met wild en nog altijd ontzettend gewild bij vele enthousiaste kokers. Ook deze thema kookles trekken we alle registers weer open en gaan we aan de slag met bijvoorbeeld hert, patrijs, eend, wild zwijn, fazant, haas et cetera. We behandelen de inkoop, het pareren en fileren en natuurlijk hoe te bereiden. Na dat we alles hebben voorbereid gaan we heerlijk genieten van al deze wilde smaken. Natuurlijk eindigen we met zoete smaken. Deze editie met karamel en peer. Het wordt weer super genieten!
Dinsdag 30 januari
Surf & Turf
Binnenkort meer informatie hierover
Donderdag 29 februari
Sauzen, vinaigrettes en tapenade
Binnenkort meer informatie hierover
Schrijf u nu in!
Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!
De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 99,50 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement (vier wijnen), koffie of thee na afloop.
De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg omstreeks 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.