Thema kookworkshops
Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop
Woensdag 27 augustus
De vegetarische keuken van Joop Zwiep
De vegetarische keuken is de afgelopen twee decennia ontzettend toegenomen en veranderd. Tijdens deze thema kookworkshop gaan we hier aandacht aan besteden met vier vegetarische gerechten uit verschillende delen van onze culinaire wereld. Denk bijvoorbeeld aan een Japans gerecht of Oost Europees. We gaan koken met vele heerlijke groenten, kruiden en specerijen, kaas, pitten en zaden et cetera. Als afsluiter natuurlijk een feestelijk nagerecht met een bijzondere zoete pest.
Maandag 22 september
Surf & Turf
Binnenkort meer informatie hierover.
Schrijf u nu in!
Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!
De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 99,50 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement (vier wijnen), koffie of thee na afloop.
De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg omstreeks 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.