Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop:

Dinsdag 21 augustus

Vis, schaal- en schelpdieren

In deze thema kookworkshop gaan we verschillende soorten vis behandelen, alsmede hoe je ze moet fileren en bereiden. Welke bereidingen kunnen we op welke vis toepassen en hoe kunnen we dit combineren met andere ingrediënten in ons gerecht. Ook vele schaal- en schelpdieren komen aan de orde en zullen uiteindelijk als een heerlijk gerecht op het bord terecht komen. Joop legt uit waar je op moet letten bij de inkoop, het bewaren, het garen en hoe je een bord mooi kunt opmaken met diverse hulpmiddelen en trucjes. We sluiten het vier gangenmenu weer af met een heerlijk nagerecht, namelijk “leche frita”, oftewel “gebakken melk!”

 

 

Vrijdag 14 september

Binnenkort meer informatie hierover

Schrijf u nu in !

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 85,00 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement, koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een culinair boeiende avond.

Inschrijven 

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!


 
sitemap | contact | hosting dotsolutions