Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop:

 

Donderdag 18 april

´Oost west, thuis best´

En dat gaan we ook ervaren tijdens deze thema kookworkshop. Oosterse invloeden combineren met de Westerse keuken waar ik mee opgevoed ben door mijn toenmalige chefs. En dat natuurlijk in mijn eigen kookatelier in Assen … kortom, “Oost west, thuis best”! Denk hierbij aan de combinatie van Noordzee vis met citroenblad of kentjurwortel of tonijn met gember en soja of nog extremer kwartel met petehbonen. Zo maar een greep uit mijn culinaire hersen fantasieën. Dit wordt weer een bijzondere thema kookworkshop met als afsluiter een dessert met o.a. vers gemaakt en gedraaid roomijs met kerrie. Mis het niet!

Vrijdag 17 mei

?????

Binnenkort meer informatie hierover.

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 87,50 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement, koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een culinair boeiende avond.

Inschrijven

sitemap | contact | hosting dotsolutions