Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop:

 

Woensdag 5 december

Wild, wilder, wildst!

Midden in het wild seizoen gaan we deze kookworkshop optimaal gebruiken met het ontbenen, bereiden en het perfecte garen van de vele technische delen van het vele wild wat ons wordt aangeboden. Denk hierbij aan hazen, fazanten, hert en wild zwijn. Ook is het niet onmogelijk dat er een patrijs of sneeuwhoen uit Schotland in de kookpan in mijn kookatelier in Assen terecht komt en dat jullie van deze unieke wildsmaak heerlijk mogen genieten. Wild is wild en het meest wildste dier blijft daarom onvoorspelbaar. Ik vertrouw op mijn jagers en we gaan er voor! Wat wel zeker is "als een klontje suiker" is het nagerecht ... appels en peren uit mijn eigen wilde tuin met vele bruine kneus plekken, HEERLIJ!K!

Schrijf u nu in !

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 85,00 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement, koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een culinair boeiende avond.

Inschrijven 

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!


 
sitemap | contact | hosting dotsolutions