Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop:

Woensdag 8 april

Lente in (H)eerlijk Drenthe

Altijd al mijn ding geweest ... seizoensgebonden en met regionale producten koken. Dit lukt natuurlijk niet altijd omdat variaties in de menu's ook belangrijk zijn, maar tijdens deze kookworkshop is dit een heerlijk thema voor de kookcursisten. We gaan vier mooie gerechten maken met veelal ingrediënten uit Drenthe. Denk hierbij aan kaas, vis?, ja vis, gevogelte, biologische groenten et cetera. Kortom, eerlijke Drentse producten bereiden tot heerlijke en bijzondere gerechten!

     

 

Vrijdag 15 mei

Hij komt naar mijn kookatelier in Assen. Zelf slachtende slager Herman ter Weele uit Oene ... "Weet welke koe je eet"!

Binnenkort meer informatie hierover

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 89,00 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement, koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | hosting dotsolutions