Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop:

Woensdag 7 oktober

Meet Meat!

We gaan vlees eten. Maar eerst gaan we snijden in vlees! Uitbenen van een hertenbout, een kwartel en wellicht iets met geitenvlees. Onder voorbehoud van mijn leveranciers ga ik voor deze drie mooie ingrediënten en zal ik jullie demonstreren hoe je vlees moet uitbenen en op diverse manieren kunt bereiden. Daarna gaan we het vlees dan ook (h)eerlijk bereiden tot een mooi gerecht. Wordt een stoere thema kookworkshop en echt iets voor de echte vlees liefhebber, alles natuurlijk "verpakt" in een viergangenmenu en met een zoete afsluiter met peren.

 

Maandag 16 november

Wild, Wilder, Wildst!

Binnenkort meer informatie hierover.

 

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 89,00 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement, koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | hosting dotsolutions