Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop

 

Donderdag 13 april

Heerlijke lentekriebels

DE LENTE! Voor een kok met eigen tuin is dat om te watertanden. De eerste kruiden en groenten komen de grond uit en de fruitbomen staan schitterend in bloei. Wat voor gerechten gaan we er deze keer weer van maken. Een goed voorbeeld is daslook. Dit kruid groeit alleen in het voorjaar en is een paar weken te oogsten en dus vers te gebruiken. Een heerlijk grootbladig groen kruid met een fluweel zachte knoflooksmaak. We gaan er mee aan de slag tijdens deze kookworkshop samen met heel veel andere typische voorjaars producten. Laat de lentekriebels maar komen!

 

Vrijdag 12 mei

Binnenkort meer informatie hierover.

 

Donderdag 15 juni

Binnenkort meer informatie hierover,

 

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 97,50 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement (vier wijnen), koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | websites Webba