Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop:

Woensdag 5 februari

“De gast moet op de saus wachten, niet de saus op de gast”.
Alexandre Dumaine (1895-1974), grand chef cuisinier de l’Hostellerie de la Côte d’Or à Saulieu

Eén van de culinaire wijsheden die mijn halmuren van mijn kookatelier versieren. Deze kookworkshop gaan we dan ook de nadruk leggen op het maken van een eigen saus. Iedereen bakt zijn stukje vlees en vis, maar waar blijft dat zelfgemaakte sausje? Daar gaan we tijdens deze kookworkshop aan werken met vis- en vleessauzen, vinaigrettes, mayonaises en coulis in combinatie met vlees en vis in een heerlijk viergangenmenu. Kortom, maak je diner nog spannender met eigen gemaakte sauzen!

Woensdag 11 maart

Binnenkort meer informatie hierover.

Woensdag 8 april

Binnenkort meer informatie hierover.

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 89,00 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement, koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | hosting dotsolutions