Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop

 

Woensdag 30 november (VOLGEBOEKT)

Wild, Wilder, Wildst

Haas, fazant, patrijs, wild zwijn, hert, ree, duif, eend. Het is teveel om allemaal op te noemen maar in de maanden oktober, november en december leven de koks in een walhalla vol gepropt met wilde dieren. We gaan ze niet allemaal bereiden maar dat het een wild(e) avond wordt, dat is zeker. Alles komt ter sprake … inkoop, uitbenen, fileren, wijze van bereiden, combinatie met sauzen, de juiste gaarheid, et cetera, et cetera. We sluiten natuurlijk af met een bijzonder nagerecht met een “wilde” touch.

 

Maandag 23 januari

Vis, schaal- en schelpdieren

Binnenkort meer info hierover

 

Woensdag 22 februari

“De gast moet op de saus wachten, niet de saus op de gast”

Alexandre Dumaine (1895-1974)

Binnenkort meer info hierover

 

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 97,50 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement (vier wijnen), koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | websites Webba