Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop:

Maandag 16 november

Wild, Wilder, Wildst!

Als de maatregelen vanwege het covid-19 virus het toelaten gaan we er weer een geweldige thema avond van maken. Oktober tot en met december zijn bij uitstek de maanden met het vele wild wat aangeboden wordt door de jagers. Denk hierbij aan hazen, hertenvlees, wild zwijn, patrijs, eend, fazant en konijn. In deze thema kookworkshop zal de nadruk gelegd worden op het uitbenen, de vele bereidingswijzes, de inkoop en het maken van een mooie wildsaus. We sluiten weer af met een heerlijk nagerecht met als hoofdingrediënt pure chocolade in combinatie met kweepeer. Kortom ... het wordt zeker een"wilde" leerzame en gezellige avond.

 

Maandag 14 december

Het viergangen Kerstdiner

Binnenkort meer informatie hierover.

 

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 89,00 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement, koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg om 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | hosting dotsolutions