Pagina wordt geladen ...

Thema kookworkshops

Onderstaande data organiseren wij een thema kookworkshop

Maandag 17 juni

Asperges, een heerlijke seizoens groenten

Naar aanleiding van het annuleren van de thema kookworkshop van 21 mei heb ik besloten om deze te verplaatsen naar 17 juni.

In juni zitten we volop in het asperge seizoen en natuurlijk afhankelijk van het weer hoeveel aanbod er is en daardoor de prijs per kilo wordt bepaalt. Tijdens deze kookworkshop gaan we zeker niet beknibbelen op de asperges, maar volop gebruiken in de gerechten. Gebakken, traditioneel gekookt, gegrilld en ook gemarineerd. Kortom vele bereidingen van de asperge die je niet 1,2,3 verwacht. De afsluiter van het diner is een heerlijk nagerecht met frambozen en ... asperges!

    

Schrijf u nu in!

Of het nu gaat om de inkoop, kwaliteitsbeheersing, het opmaken van de borden of het maken van specifieke sauzen, garnituren, mousses en zo voorts. Alles komt ter sprake en worden alle gerechten door de cursisten zelf bereid. Onder leiding van Patron d’Atelier Joop worden de cursisten ondergebracht in vier groepen (voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert). Na een voorbereidingstijd van ongeveer anderhalf uur gaat u daarna aan de feestelijk gedekte tafel genieten van uw eigen creaties met een goed glas wijn!

De prijs voor een thema kookworkshop bedraagt € 99,50 per persoon bestaande uit: aperitief, recepturen, kookschort met eigen naam, vier gangen menu, mineraalwater op tafel, wijnarrangement (vier wijnen), koffie of thee na afloop.

De avond begint om 17.45 uur waarna de uitleg omstreeks 18.00 uur zal zijn. Tot ongeveer 22.30 uur bent u zonder meer verzekerd van een boeiende culinaire avond.

Inschrijven

sitemap | contact | websites Webba