Pagina wordt geladen ...

Kook workshops voor groepen

Kookatelier Joop Zwiep is het idee voor een informeel en ontspannen uitje met familie, vrienden, bedrijventeams, verenigingen, uw klanten, collega’s et cetera.

Met of zonder kookervaring, geen enkel probleem, we gaan met z’n allen “aan de kook” om een menu voor te bereiden met uitsluitend verse en seizoensgebonden ingrediënten. Ook tips over inkoop en het zorgvuldig opmaken van de borden komen aan de orde. Joop vertelt tevoren wat moet gebeuren en treedt in de keuken alleen “optimaliserend” op. Niet hij kookt, maar u bent nu zelf samen met de groep de “sterren” koks!

Het arrangement

De keuze bestaat uit een vier- of vijf gangen menu voor respectievelijk € 72,50 of € 82,50 per persoon. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers aan deze eenmalige kooklesmiddag/avond een huisaperitief of koffie bij de ontvangst, de recepturen van de diverse gerechten die op tafel komen, een kookschort met uw eigen naam, het vier of vijf gangen menu en mineraalwater op tafel. Verdere drankjes (wijn, bier, frisdrank, koffie/thee na afloop, digestiefs et cetera) zijn exclusief. Ook is er de mogelijkheid om een wijnarrangement te nemen.

Klik op kookagenda  om te kijken welke dagen nog vrij zijn.

reserveren

Minimaal 10 tot maximaal 24 personen kunnen in de professionele keuken van het kookatelier terecht. Het aantal deelnemers aan de maaltijd is minimaal 10 en het maximum aantal is 42. Kortom, koken met een zelf samengestelde brigade voor gasten die u zelf uitnodigt behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Lees hier de condities

     

     

     

Overnachting in de buurt:

Van der Valk Assen - 500 meter (www.hotelassen.nl)  

de Bonte Wever - 1 km. (www.debontewever.nl)

City Hotel de Jonge - 2 km. centrum (www.hoteldejonge.nl)

 

sitemap | contact | websites Webba